KAYSERİ / MELİKGAZİ - Celal Bayar Anadolu Lisesi

Nis

DEPREM FARKINDALIK EĞİTİMİ İÇİN, KAYSERİ AFAD YÖNETİCİLERİ VE EĞİTİMCİLERİ ÖĞRENCİLERİMİZE TATBİKATLI SEMİNER VERDİLER. ÜLKEMİZDEKİ DEPREM GERÇEĞİNİ VE BUNA İLİŞKİN YAPILMASI GEREKEN HAZIRLIKLARI, UYGULAMALI OLARAK ANLATTILAR.

Nis

Şehitler Günü anma programı nedeniyle, yaptığımız etkinlik kapsamında, Kayseri Kartal Şehitliğini ziyaret ettik.

Ziyarete katılan okul öğrencilerimiz ile birlikte idarecilerimiz ve öğretmenlerimizde hazır bulundu. Okunan Kur'an Kerim tilavetinden ve dua edilmesinin ardından idarecimiz Ayhan Koç, bu vatan için can veren şehitlerimizin hatırasına günün önemine binaen bir konuşma yaparak öğrencilerimize bilgi verdi.

Mrt

Çanakkale Deniz Zaferinin 109. yıl dönümü kutlamaları kapsamında okulumuzda gerçekleştirdiğimiz etkinlikte, öğrencilerimiz hazırladığı programı sundu.

Programda, saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın söylenmesinin ardından şehitlerimiz için Öğretmenimiz Yunus Zeytin Kur'an tilaveti okudu. Programda günün önemine binaen konuşmalar yapıldı. Şiir ve oratoryu sunumlarının ardından tören tamamlandı.

Mrt

İstiklal Marşımızın Kabulünün 103. yılında Mehmet Akif’i andık.

Okulumuzda gerçekleştirdiğimiz etkinlikte, öğrencilerimiz hazırladığı programı sundular.

Mrt

Öğretim Üyesi Dr. Emre Tüfekçi’yi ağırladığımız bu etkinliğimizde, hayvan sevgisi üzerine sohbet ettik.

Mrt

Rehberlik Servisimizin, öğrencilerimize hedef amaçlı tanıtım gezilerine bir yenisini ekledik.

Erciyes Üniversitesi ile yapılan protokol ile tanıtım ve bilgilendirme amaçlı gezilerimizde bu kez, üniversitenin,  Edebiyat fakültesi, Sağlık BilimleriMeslek Yüksekokulu, Havacılık Bilimleri, Eğitim Fakültesi ve  Hukuk fakültesi vardı.

Gezimizde ilgili fakültelerin yöneticilerinden bilgiler aldık.  12. sınıf öğrencilerimizin yoğun ilgisiyle tertip edilen gezimizde, Erciyes Üniversitesi kampüsünde genel bir tur yapmış olduk.

Mrt

Okul idaremiz tarafından organize edilen etkinlikte, okulumuzdaki tüm bayan öğretmenlerimizin derslerine girerek, tek tek gül takdim edildi. Ayrıca rehberlik öğretmenimiz Ali Şahin'de tüm bayan öğretmenlerimize özel tebrik mesajı içeren çikolata hediye etti.

Mrt

"ÇEVRİMDIŞIYIM DERSİMİN BAŞINDAYIM " Kampanyamızda dersinin başında olan öğrencilerimize teşvik amaçlı ödüller verdik.

Okul müdürümüz Mehmet Metin, idarecilerimiz ve rehberlik servisi öğretmenlerimiz tartafından bu çalışma programının denetlenmesi ve aileleriyle yapılan işbirliği sonucu, öğrencilerimizin bu konuya hassasiyetlerinin arttırılması ve desteklenmesi amacıyla bu programı başından itibaren ciddi şekilde uygulayan öğrencilerimize ödüller verdik.  Müdürümüz Mehmet Metin çalışmalarında sebat eden duyarlılık gösteren öğrencilerimizi tebrik ederken, öğrencilerimizi sinema bileti ile ödüllendirdi.